CategoriesCalendar
|
Gehaktballen (met zelfgemaakt gehakt)Saturday, April 5. 2008Trackbacks
Trackback specific URI for this entry
No Trackbacks
Comments
Display comments as
(Linear | Threaded)
WOW, sounds good. Ik ga zeer zeker de zalmballetjes proberen. Eigen recept? Of creatief idee van mams?
Ziet er zeker goed uit! (Op de gekookte aardappels na dan....) Enne... mag ik ook een pond rundergehakt kopen? (a)
Ik heb de zalmballen gisteren gemaakt.
Lily: "Zalm, dat is toch om te smeren?"
Diana: "Nee dat is zalF. Zalm is een vis. Kijk maar op dit blikje."
Mars (die geen zalm lust) kwam binnen: "Hmmmm, dat ruikt goed."
Lily (die helemaal geen vis lust): "Als ik de zalmdinges op heb, dan wil ik nog meer."
Mars: "Ik vind deze zalmballen lekker omdat ze niet naar zalm smaken" (ik ga ervanuit dat dat goed is ;-p)
Ik eet glutenvrij, en geibruk dus niet gewoon paneermeel of kruimels van gewoon brood om mijn gehakt op te blazen. Maar ik geibruk altijd havermout. Werkt prima en is heel gezond. Je moet het gehakt wel wat langer laten staan voor je er ballen van maakt, omdat de havervlokken groter zijn dan de broodkruimels. Kan me voorstellen, dat je ze ook klein kunt maken in de blender, maar dat doe ik dus nooit.gr. Arianne.
|
Blog Administration |